Hotelul de gheață de la Bâlea Lac este pe locul 8 în topul celor mai frumoase destinații înzăpezite

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac este pe locul 8 în topul celor mai frumoase destinații înzăpezite
Balea Lac / Facebook Ursus Romania

The Times, una dintre cele mai celebre publicații, a inclus în topul celor mai frumoase destinații înzăpezite din lume și Hotelul de gheață de la Bâlea Lac.

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a fost plasat de către jurnaliștii britanici de la The Times pe locul 8 în topul celor mai frumoase destinații înzăpezite din lume.

Când au început lucrările la hotelul de gheață de la Bâlea Lac

Lucrările hotelului de gheață de la Bâlea Lac au început recent, iar acum lucrările sunt în toi. Construcția urmează să fie finalizată până de Crăciun, iar, în prezent, sunt ridicate patru igluuri. În perioada  sărbătorilor de iarnă sunt așteptați nenumărați turiști în acest loc. Locația a fost plasată în clasament alături de alte 25 de locuri celebre din Italia, Suedia, Austria, Franța și chiar și America, conform ziare.com.

„Dacă nu apar situații excepționale, în câteva zile se va începe mobilarea camerelor cu paturile și noptierele de gheață, apoi se va da startul efectuării decorațiunilor interioare. Condițiile meteorologie înregistrate în ultima săptămână au fost bune și stratul de zăpadă suficient de gros pentru a avansa cu lucrările la noul complex de gheață.

De asemenea, stratul de gheață de pe Lacul Bâlea s-a îngroșat până la 30-35 cm, a început tăierea cărămizilor de gheață din Lacul Bâlea”, au spus realizatorii proiectului „Hotel of Ice Bâlea Lac”.

Urmăriți B1TV.ro și pe