Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul teribil: „O făcea chiar când eram gravidă!”

Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul teribil: O făcea chiar când eram gravidă!
foto: realitatea.net

Un secret dubios avea să-i schimbe radical viața Emmei Howells.

Iubitul ei o înșela, iar ea habar nu avea acest lucru. Mai ciudat e cum o înșela…

În casoleta în care iubita îi punea mâncare pentru serviciu, el ascundea acolo un telefon mobil cu care aranja cele mai „păcătoase” întâlniri… Dar nu cu cea care urma să-i devină soţie, ci cu alte femei!

Cei doi se cunoscuseră pe un site de întâlniri şi, timp de doi ani, au avut o relaţie la distanţă, scrie The Sun. Apoi, bărbatul s-a mutat cu Emma, în Pontyclun.

„Totul era minunat. După 18 luni, am rămas însărcinată… Am mers la cumpărături împreună, am amenajat camera bebeluşului. Noah era pur şi simplu perfect! Iar Mike era tot timpul cu mine. Credeam că aşa o să fie viaţa mea de atunci înainte… Într-o zi, m-a cerut de soţie. Nu stăteam prea bine cu banii, aşa că am tot amânat nunta. Nu m-a deranjat atâta timp cât Noah şi Mike erau fericiţi. Mike avea serviciul în apropierea casei. Uneori, pleca mai devreme la serviciu, alteori stătea peste program. Mă gândeam că este doar conştiincios cu munca lui”, povestește Emma.

Într-o zi, însă, Emma s-a apucat să spele vasele. În tot acest timp, Mike îi făcea baie copilului. La un moment dat, acesta a venit în bucătărie. Era schimbat la faţă. A întrebat-o ce face şi s-a uitat lung la punga cu pachetul de mâncare. Emma i-a spus că nu face nimic şi l-a rugat să se întoarcă la copil, să-l ajute cu baia. Şi-a dat imediat seama că-i ascunde ceva. După ce a ieşit din bucătărie, Emma a luat casoleta din pungă şi a deschis-o. Înăuntru era telefonul blestemat…

Devastată, femeia şi-a sunat sora şi a chemat-o la ei. În timp ce Emma l-a ţinut pe Mike ocupat sus, cerându-i s-o ajute cu copilul, sora ei s-a uitat în telefon. Găsise zeci de mesaje către alte femei.

Când cei doi au venit în bucătărie, aceasta şi-a privit sora, apoi pe Mike şi a spus: „Se vede cu femei pentru amor!”. În secunda următoare, Mike a ieșit din casă, fără să scoată o vorbă.

„Eram devastată, dar a trebuit s-o fac… Am luat telefonul şi am sunat-o. I-am spus că sunt partenera lui Mike. Femeia mi-a mărturisit că se întâlneau chiar la mine în casă… Chiar şi când eram însărcinată… I-am închis telefonul şi am început să plâng”, mai spune Emma.

„După o oră, Mike s-a întors. Mi-a povestit că o întâlnise în autobuz. S-au plăcut, au început să vorbească şi, de acolo, lucrurile au luat o întorsătură nefericită. Mi-a spus că-i pare rău. Apoi mi-a spus că o vedea de mai bine de 5 ani. Şi că nu era singura amantă… Erau şi altele”, continuă aceasta.

„În acel moment, am simţit cum sângele începe să-mi fiarbă. Toată viaţa mea fusese distrusă înt-o secundă. I-am spus să plece”, spune Emma.

Dar Mark a implorat-o să-l ierte. „Noah îl adora. Părinţii mei erau împreună de 40 de ani. Au avut şi ei probleme, dar le-au depăşit. Îmi doream ca şi fiul meu să aibă parte de aşa ceva, de o familie… Aşa că l-am iertat”, adaugă Emma.

A urmat o perioadă în care bărbatul a fost foarte grijuliu. Apoi, în preajma Crăciunului, s-a întâmplat din nou! Emma s-a dus cu Noah să-l ia pe acesta din staţia de autobuz. Când i-a văzut, Mike a aruncat ceva şi a rupt-o la fugă. Emma a ţipat să se oprească până când a făcut-o. L-a chemat apoi să aibă grijă de copil, timp în care s-a dus să ia obiectul aruncat. Era cutia de sandvişuri… Când a deschis capacul… Printre resturile de mâncare era un telefon mobil.

„M-am uitat în mesaje. Se întâlnea cu o femeie. Era aceeaşi…”, a spus, printre lacrimi, Emma.