Instanță: Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4. Decizia este definitivă

Instanță: Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4. Decizia este definitivă
Foto: evz.ro

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4, au decis magistrații de la Tribunalul București, întorcând astfel decizia Judecătoriei Sectorului 4, informează B1 TV.

Hotărârea vine după ce Asociația Colectiv a depus în instanță o contestație împotriva candidaturii lui. Reprezentanții acesteia au susținut că nu au argumente juridice, dar nu este moral ca Piedone să candideze, de vreme ce este inculpat într-un dosar deschis după tragedia din ”Colectiv”.

În opinia acestora, Cristian Popescu este vinovat moral de această tragedie, pentru că a acceptat deschiderea clubului ”Colectiv” fără a verifica dacă acesta a primit avizele din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Piedone își depusese candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce, anterior, anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din ”Colectiv”.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani