Ioana Constantin, mesaj pentru Clotilde Armand: Haideți cu mandatul pe masă, să refacem alegerile integral în Sectorul 1! Poate de data asta nu mai „rătăcește” nimeni voturile

Ioana Constantin, mesaj pentru Clotilde Armand: Haideți cu mandatul pe masă, să refacem alegerile integral în Sectorul 1! Poate de data asta nu mai „rătăcește” nimeni voturile

Ioana Constantin a transmis că dacă tot Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că depune o cerere de dizolvare a Consiliului Local, ar trebui să-și dea și ea demisia, să se organizeze alegeri integral și locuitorii sectorului să aibă și ei, în sfârșit, un primar care chiar îi respectă.

Ioana Constantin cere alegeri în Sectorul 1

„Clotilde Armand a anunțat că depune o cerere de dizolvare a Consiliului Local al Sectorului 1.

Frumos. Dar haideți cu mandatul pe masă, doamna primar. Să refacem alegerile integral în sectorul 1. Merită locuitorii din sectorul 1.

Poate de data asta nu le mai “rătăcește” nimeni voturile prin saci și poate vor avea locuitorii din cel mai bogat sector un primar care chiar respectă sectorul 1”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

La ultimele alegeri locale, Ioana Constantin a candidat din partea PMP la Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand vrea dizolvarea Consiliului Local al Sectorului 1 și noi alegeri

Reacția vine după ce Clotilde Armand a anunțat că depune în Justiție o solicitare de dizolvare a Consiliului Local al Sectorului 1, dar și plângeri pentru abuz în serviciu pe numele consilierilor locali care refuză „sistematic și fără argument” votarea bugetului local. Bugetul a fost propus acum două luni, dar nu e votat nici acum. „Consilierii PNL PSD au invocat diverse non-motive”, a spus Armand.

În schimb, PNL Sector 1 a respins acuzațiile primarului și a precizat că nu există nicio justificare legală pentru a cere în instanță dizolvarea Consiliului Local. PNL Sector 1 a numit-o pe Clotilde Armand „primarul-fiasco”, care ”încalcă flagrant și repetiviv atribuțiile primarului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră