JAF DIN BANI PUBLICI! Proiecte dubioase la Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache (VIDEO)

JAF DIN BANI PUBLICI! Proiecte dubioase la Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache (VIDEO)
Foto: Facebook / Dan Tudorache

Noi acuzaţii la adresa primăriei Sectorului 1! Edilul Dan Tudorache este acuzat de liberalul Tănase Stamule că a dat drumul unei „investiții strategice”, în valoare de circa 60 de milioane de euro, lansând o licitație deschisă până pe 23 decembrie pentru construirea a nu mai puțin de 9 patinoare acoperite. El denunță felul în care primarul și Primăria au acționat în această cauză și solicită public un audit al acestor operațiuni suspecte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

La începutul lunii decembrie, Primăria Sectorului 1 a dat drumul unei „investiții strategice”, în valoare de circa 60 de milioane de euro, lansând o licitație deschisă până pe 23 decembrie, pentru construirea a nu mai puțin de nouă patinoare acoperite, susţine liberalul Tănase Stamule.

„Acest proiect lansat de o companie municipală înființată de Primăria Sector 1 – Compania de Investiții si Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public-Privat a Sectorului 1 – ridică semne de întrebare din cel puțin trei motive: numărul de patinoare preconizate a fi construite este mare, fie și pentru capitala unei țări cu tradiție în sporturile de iarnă, banii alocați depășesc orice estimare rezonabilă și data limită de depunere a ofertelor, fixată pe 23 decembrie când tot românul se pregătește de Crăciun arată clar că licitația e cu dedicație. Semnele jafului preconizat de primarul invizibil Dan Tudorache și de acoliții săi sunt peste tot: am cerut oficial Primăriei să prezinte care sunt atribuțiile, rolul și obiectul de activitate și proiectele derulate de această companie municipală”, a spus Stamule, potrivit stiripesurse.ro.

La scurt timp, mai spune Tănase Stamule, primarul Tudorache a sustinut că nu ştie nimic despre proiect şi că este sabotat.

„Primarul știe destul de mai multe. Licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru acest proiect a fost atribuită și plătită! Câștigătorul? O firmă abonată la contracte cu Primăria Sector 1, aceeași care a realizat și studii de fezabilitate comandate de municipalitate pentru reabilitarea unor școli din sector.Solicit pe această cale instituțiilor de control specializate în auditul unor astfel de operațiuni să se sesizeze și să verifice circumstanțele derulării acestui proiect”,a mai spus Stamule.