Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor

Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
Larisa Iordache este câștigătoarea unui bronz olimpic cu echipa de gimnastică la Londra 2012. Sursa foto: Facebook @ COSR

Larisa Iordache nu va participa în finala de la proba de bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. Chinuită de problemele de la piciorul stâng, sportiva a decis să abandoneze înainte de startul ultimului act.

JO 2020: Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă din cauza durerilor

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, a scris Comitetul Olimpic și Sportiv Român, marți, pe Facebook.

După sesiunea de calificări din 25 iulie, Larisa Iordache fusese diagnosticată cu o entorsă metatarsiană la piciorul stâng.

„De ce ne era teamă nu am scăpat! Fără Larisa în finala olimpică! COSR a anunțat în urmă cu puțin timp că problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa!”, a scris și CS Dinamo pe Facebook, clubul la care este legitimată Larisa Iordache.

Ultima oră
10:30 - Momente de panică la Asia Express. Connect-R, aproape de leșin în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”
10:23 - S-a aflat deja cine a câştigat Asia Express, sezonul 4, la Antena 1. Ai fi pariat pe această echipă?
10:19 - Valeriu Gheorghiță: Rata de acoperire vaccinală nu e suficientă pentru a limita efectele valului 4 și ale infecției cu varianta Delta. Doza a treia restabilește eficiența vaccinurilor la peste 97% protecție față de formele severe (VIDEO)
09:53 - 39 de mineri, blocați în subteran după un incident care a tăiat accesul la ieșirea dintr-o mină din Canada
09:53 - Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”
09:48 - Cseke Attila: Guvernul se va prezenta în Parlament cu proiectul privind obligativitatea certificatului digital pentru personalul medical. Testele, pe cheltuiala proprie. Printre sancțiuni, încetarea contractului de muncă (VIDEO)
09:41 - Cseke Attila: S-au programat circa 12.000 de persoane pentru doza a treia. Le recomand tuturor să se vaccineze (VIDEO)
09:26 - Cseke Attila și Kelemen Hunor au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Ministrul interimar al Sănătății și vicepremierul au fost imunizați la Spitalul Militar Central (VIDEO)
09:22 - Drama neștiută prin care a trecut Bianca Brad: Acum șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân
09:00 - Marcel Ciolacu: „Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral!”