Lia Olguţa Vasilescu, ATAC DUR la Grindeanu: Se credea Premier pe VIAȚĂ

Lia Olguţa Vasilescu, ATAC DUR la Grindeanu: Se credea Premier pe VIAȚĂ
Foto: Nasul.TV

Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii,a făcut public miercuri seară un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook, în care afirma că dintre toţi membrii guvernului, doar premierul Sorin Grindeanu „nu ştia că semestrial se face o evaluare” a implementării măsurilor din programul de guvernare, crezându-se premier „pe viaţă”, potrivitgandul.info.

„Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare”, a comentat Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Intrigată de situație, Ministrul Muncii a declarat că Sorin Grindeanu ar fi putut afla despre evaluare „măcar de la tv”, urmârind emisiunile la care a participat şeful partidului.

„Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile in care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea ca e pe viaţa in scaunul acela”, a mai adăugat ministrul Muncii.

În urma ședinței CExN, Grindeanu a declarat la Palatul Victoria că nu va demisiona, după ce PSD a decis să-și retragă sprijinul politic, premierul spunând că singura variantă în care își va da demisia este dacă preşedintele numește un alt premier social democrat.