Lovitură pentru PNL: Primarul liberal al comunei I.C. Brătianu din Tulcea a fost demis în urma referendumului

Lovitură pentru PNL: Primarul liberal al comunei I.C. Brătianu din Tulcea a fost demis în urma referendumului
Premieră în România: Cetățenii merg la referendum pentru demiterea primarului

Primarul PNL al comunei tulcene IC Brătianu, Alexe Iordan, a fost demis de cetățeni în urma unui referendum.

La referendumul de duminică, din comuna tulceană I.C Brătianu, prezenţa a fost de 35,46%. Din cei 327 de votanţi, 300 au votat pentru demiterea primarului Alexe Iordan, 16 au votat împotriva demiterii, iar 11 voturi au fost nule.

În urma acestui rezultat, Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală I.C. Brătianu a dispus validarea referendumului local, constatând că Alexe Iordan a fost demis din această funcţie.

El se afla la al doilea mandat de primar al comunei I.C.Brătianu, din partea PNL.

Iniţiativa referendumului a aparţinut unui grup de locuitori cu drept de vot din localitatea I.C. Brătianu, dar şi unor consilieri locali, printre care şi fostul primar de Viorel Chiriţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:59 - Un bărbat beat și drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii, în București. Femeia a fost salvată
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”
09:47 - O nouă confruntare pe tema pensiilor pentru Macron, grevele și manifestațiile continuă
09:33 - Grecia acuză Turcia după ce o altă ambarcațiune cu migranți s-a scufunat în apropiere de o insulă: Patru morți și 39 de persoane salvate