Lucian Bode, despre moțiunea împotriva sa: Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text din care nici semnatarii nu cred că au înțeles mai nimic (VIDEO)

Lucian Bode, despre moțiunea împotriva sa: Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text din care nici semnatarii nu cred că au înțeles mai nimic (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, susține că textul moțiunii simple depuse împotriva sa este „un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text”. Cu această ocazie, liberalul i-a criticat dur pe președinții partidelor care au inițiat demersul, Cătălin Drulă (USR) și Ludovic Orban (Forța Dreptei).

Ce a declarat Lucian Bode, în Parlament, la moțiunea simplă împotriva sa

„Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text din care nici voi, semnatarii, nu cred că ați înțeles mai nimic. Ceea ce vă mână în acest demers lamentabil este disperarea, disperarea a două formațiuni politice care una tocmai și-a pierdut reperul și o oaste de strânsură formată din 10 plăieși. Doar atât ați putut, domnule Drulă? Doar atât ați putut, domnule Orban? Adevărul este că irelevanța vă ustură, dar penibilul nu”, a spus liberalul.

„Vorbiți despre mandatul meu de ministru al Transporturilor, păi ce faceți, domnilor, vorbiți de funie în casa spânzuratului? Cine vorbește? Domnul Drulă, zis 0 kilometri de autostradă dați în trafic în mandatul lui? Asta, în oglindă, ca să puteți să vă opriți din râs, cu cei aproximativ 100 de kilometri de șosea de mare viteză dați în trafic în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Sigur, domnului Drulă i se pot reține totuși două operațiuni din timpul mandatului de ministru al Transporturilor, operațiunea „ranga” și operațiunea „securilă-microfon”, dacă vreți dezvolt”, a continuat Lucian Bode.

„Totuși, nimic despre Blue Air, nimic despre Blue Air? Nu v-a lăsat, domnule Orban, Nelu Iordache să scrieți ceva despre Blue Air? Sigur, asta nu-l avantaja nici pe domnul Drulă. Apropo, domnule Orban, acolo unde sunteți, vedeți cum este soarta? Vorbiți acum despre achiziția de BMW-uri pentru Poliția Română, parcă tot BMW era și mașina cu care ați făcut accident când erați ministru al Transporturilor, sau era un Audi, cert este că era o mașină împrumutată de la Nelu Iordache. Nu este bine, domnule Orban, am auzit că Nelu Iordache a devenit scriitor, a cerut câteva topuri de hârtie”, a adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe