Ludovic Orban: „Carmen Dan trebuie să plece! A fost un instrument de punere în practică a unor ordine ticăloase împotriva unor cetăţeni români” (VIDEO)

Ludovic Orban: Carmen Dan trebuie să plece! A fost un instrument de punere în practică a unor ordine ticăloase împotriva unor cetăţeni români (VIDEO)
Foto: captură B1TV

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat în termeni declaraţia arogantă a lui Carmen Dan în care a refuzat să îşi dea demisia din fruntea Ministerului Apărării.

Orban a arătat că aceasta se face vinovată de numeroase abuzuri asupra cetăţenilor români, iar când va pleca în cele din urmă va rămâne în istorie cu un mandat ruşinos.

„Va rămâne în istorie ca ministrul de Interne care a dat ordinele, în fapt, ca să fie stâlciţi în bătaie zeci şi sute de mii de cetăţeni români cu ocazia protestelui diasporei. Sunt doar câteva elemente care ar trebui să o facă pe Carmen Dan să renunţe la obrăznicia şi tupeul şi la agresivitatea cu care reacţionează la orice solicitare, care după părerea mea de mare bun simţ.

Carmen Dan trebuie să plece! A fost un instrument de punere în practică a unor ordine ticăloase împotriva unor cetăţeni români, de transformare a unor instituţii care trebuie să îi apere pe cetăţenii români în elemente de represiune şi lucrul ăsta nu poate să îl schimbe nimeni. Când va pleca va pleca cu multe schelete în dosar”, a afirmat Ludovic Orban, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)