Ludovic Orban: Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui-ales Florin Cîțu (VIDEO)

Ludovic Orban: Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui-ales Florin Cîțu (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a anunțat sâmbătă seară, după ce a pierdut alegerile pentru șefia PNL, că luni va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ludovic Orban demisionează de la șefia Camerei Deputațior după ce a pierdut alegerile din PNL

„De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale, pentru a realiza saltul de care România are nevoie. Voi rămâne conscvent, îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică pentru apărarea democrației, pentru apărarea drepturilor si libertăților individuale, pentru apărarea valorilor liberale.

Voi continua să acționez cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei

Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui ales Florin Cîțu”, a declarat Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare