Ludovic Orban, îl acuză pe Florin Cîțu că a vrut să se răzbune prin remanierea lui Alexandru Nazare: „Nu a apărut în poză alături de premier”

Ludovic Orban, îl acuză pe Florin Cîțu că a vrut să se răzbune prin remanierea lui Alexandru Nazare: Nu a apărut în poză alături de premier
Anunțul premierului Florin Cîțu privind candidatura sa la conducerea PNL, înconjurat de miniștri. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL Ludovic Orban a sugerat că remanierea lui Alexandru Nazare din funcția de ministru al Finanțelor ar putea avea legătură cu preluarea interimatului de către Florin Cîțu, care ar urma să facă rectificarea bugetară.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că îi este greu să creadă că remanierea nu este o răzbunare a premierului Cîțu, având în vedere că ministrul Nazare nu s-a afișat în poză cu acesta:

Aș vrea să sper că nu e nicio legătură între revocarea domnului Nazare și rectificarea bugetară. De asemenea, vreau să cred, deși mi-e foarte greu, că nu există nicio legătură între faptul că Alexandru Nazare nu a apărut în poză și faptul că a fost demis”, a spus Alexandru Nazare.

Întrebat dacă este vorba despre o răzbunare, Ludovic Orban a spus: “Aș vrea să cred că nu e așa, deși mi-e foarte greu”.