Ludovic Orban: Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii PNL în care oamenilor li s-a cerut să-şi arate votul / Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie! (VIDEO)

Ludovic Orban: Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii PNL în care oamenilor li s-a cerut să-şi arate votul / Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie! (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, candidat la președinția PNL, a susținut că unii delegați care votează la congres arată buletinul de vot coordonatorilor. „Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!”, a spus Orban. În ultimele săptămâni, acesta a insistat în mai multe declarații că fiecare delegat trebuie să voteze liber, după cum îi dictează conștiința.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ludovic Orban reclamă nereguli la votul din congresul PNL

Orban a susținut că sunt „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor.

„Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul”, a continuat Orban, dând exemplu fialele din Constanţa, Vaslui, Neamţ sau Teleorman.

„Să le fie rușine! Asta nu e democraţie!”, a punctat el.

Procedura s-a terminat în jurul orei 16.30, iar de atunci sunt numărate voturile. În timpul votării, delegații s-au îmbulzit să-și exprime opțiunea, ignorând regulile anti-COVID.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare