Ludovic Orban, susținut de liberalii din Maramureș pentru un nou mandat la conducerea PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, susținut de liberalii din Maramureș pentru un nou mandat la conducerea PNL (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liberalii din Maramureș susțin candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, printr-un comunicat de presă transmis de filiala județeană a PNL, informează B1 TV.

PNL Maramureș anunță că sprijină candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL

Decizia a fost luată, printr-un vot care a avut loc vineri în cadrul Biroulul Politic Judeţean al pNL Maramureș.

„Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ, iar liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului. (…)

Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban şi cu gestionarea crizei Covid-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani”, se arată în comunicatul citat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Și liberalii din Vrancea și-au anunțat susținerea pentru actualul lider PNL

Decizia liberalilor maramureşeni vine la scurt timp după ce şi PNL Vrancea a anunţat că va merge tot pe mâna fostului premier pentru şefia partidului.

„Înaintea alegerilor anterioare,PNLVrancea a fost prima filială liberală din România care și-a anunțat susținerea pentru actualul și viitorul președinte, așa că ne menținem pe aceeași linie de seriozitate și încredere pe care am adoptat-o și până acum”, a declarat Cătălin Toma, liderulPNLVrancea.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)