Ludovic Orban: Voi demisiona din grupul parlamentar al PNL. Nu voi vota Guvernul Ciucă (VIDEO)

Ludovic Orban: Voi demisiona din grupul parlamentar al PNL. Nu voi vota Guvernul Ciucă (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a declarat joi, pentru B1 TV, că săptămâna viitoare va demisiona din grupul parlamentar al PNL și că nu va vota Guvernul Ciucă.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Orban va demisiona din grupul parlamentar al PNL și nu va vota Guvernul Ciucă

„Eu categoric nu voi vota pentru Guvernul Ciucă, iar pentru mine asta e picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL.

Cred că omul politic trebuie să fie fidel cetățeanului care-i încredințează votul. Pentrr mine, Iohannis și conducerea nelegitimă, gașca demolatoare au trădat grav interesele cetățenilor. Au pus între paranteze viitorul României și șansa României la dezvoltare cu o coaliție care avea un program de guvernare. Acum, practic, toate înțelegerile sunt aruncate în aer și nu pot să găsesc nicio explicație rațională pentru comportamentul total dăunător intereselor României al președintelui Iohannis. (…)

Domnului Ciucă nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung în funcții fără să aibă o carieră politică în spate. Iohannis e și el un exemplar în acest sens. Iohannis a intrat în PNL în 2013, în perioada USL, după ce înainte a fost candidatul la funcția de premier în tandem cu Geoană, în turul doi al alegerilor prezidențiale”, a declarat Ludovic Orban