"Mă doare stomacul de-atâta minciună. Și la farmacie n-au nimic, zău”. Ponta: Zâmbește… mâine va fi mai rău! PNL promovează oamenii lui Voiculescu

"Mă doare stomacul de-atâta minciună. Și la farmacie n-au nimic, zău”. Ponta: Zâmbește... mâine va fi mai rău! PNL promovează oamenii lui Voiculescu

Aflat pe tușă de luni bune, Victor Ponta îi atacă pe politicienii rămași în ring din toate părțile. Președintele Iohannis și Traian Băsescu sunt printre principalele ținte.

În ultima sa postare pe Facebook, fostul premier face referire la dezinteresul diasporei pentru alegerile parlamentare din toamnă.

“Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati – pur si simplu peste 90% dintre ei au alte lucruri mai serioase de facut si prioritati : locul de munca , documentele necesare, scoala copiilor, asigurarea de sanatate , cum trimit bani acasa, samd! Votul si "datoria patriotica sa salveze tara" ii lasa absolut normal ( si de inteles) indiferenti!

Peste 90% si-au dat seama ca sunt folositi doar ca masa de manevra cand vrea Sistemul sa inventeze o explicatie cat de cat plauzibila pentru frauda din 2009 si "minunea" din 2014! In rest poate spune cineva sincer din Diaspora ca a castigat ceva din faptul ca au fost alesi Basescu in 2009 si Iohannis in 2014?!? Sa fim seriosi – nici nu am intrat in Schengen, nici nu s-au ridicat vizele de SUA, nici nu ii apara nimeni pe romanii din Marea Britanie, nici nu au numit tehnocratii ambasadori sau consuli mai buni care sa rezolve problemele oamenilor”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Victor Ponta atacă și “comuniștii” din PSD, acuzându-I că au făcut blat cu liberalii, dar și pe mogulul Dan Voiculescu.

“Sistemul nu are nevoie de voturile din Diaspora. (…) PNL a votat in unanimitate ( alaturi de "comunistii" de la PSD) ca oricate voturi sunt tot 4 deputati si 2 senatori se aleg .

Fac un pariu – candidat la Camera Deputatilor in Diaspora din partea PNL va fi o caricatura de om pe care l-am pus Crin si cu mine scarbiti pe lista in 2012 din cauza insistentelor lui Dan Voiculescu ( ne-a spus ca e baiatul lui , "valetul" lui care ii duce geanta si ii scrie hartiile)- si care dupa condamnarea Lui Voiculescu a sarit "principial" in barca PNL !?!?”, explică fostul șef al Executivului.

”Nu-i asa ca trebuie oamenii din Diaspora sa vina la vot sa voteze candidatul PNL ca sa scape tara de Voiculescu?

Ca sa il plagiez pe Andries : "ma doare stomacul de-atata minciuna/ si la farmacie n-au nimic zau/ …. Zambeste maine va fi mai rau"!!!”, conchide Victor Ponta.