Marcel Ciolacu anunță o mișcare de amploare cu scopul demiterii lui Clotilde Armand: Au fost furate voturi. Justiţia nu-şi face datoria

Marcel Ciolacu anunță o mișcare de amploare cu scopul demiterii lui Clotilde Armand: Au fost furate voturi. Justiţia nu-şi face datoria
Foto: Partidul Social Democrat / Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat lipsa de reacție a Justiției în cazul „fraudei” la alegerile din Sectorul 1. Acesta a precizat că social-democrații vor semna un acord cu mai multe partide care au participat la scrutin. Astfel, Pro România, PPUSL şi ALDE se alătură demersului de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu, acuzații în scandalul privind alegerile din Sectorul 1

„Săptămâna aceasta semnăm cu toţii un acord politic, să ne unim forţele pentru a strânge… Justiţia nu-şi face datoria şi nici măcar nu-i cheamă la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe Clotilde Armand, că doar nu are nicio imunitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Despre vizita lui Clotilde Armand la Direcția Generală Anticorupție (DGA), Ciolacu a spus: „Nu au reținut-o? Am crezut că s-a dus să se predea la DGA, fraudarea alegerilor e o faptă penală. Am văzut un grup infracțional organizat care a furat voturi”.

„O să strângem semnături pentru referendumul pentru demiterea primarului. Am solicitat autorizare de amplasare de corturi”, a continuat liderul PSD.

Acesta a mai spus că nu a primit răspuns din partea PMP, iar acest lucru l-a „mirat”, dat fiind că „domnul Tomac spunea că a fost furat, că îi mai trebuiau 2.000 de voturi ca mai apoi să intre în Parlament”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari