Marcel Ciolacu, despre protestul STB și „directorii lui Nicușor Dan”: „Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă”

Marcel Ciolacu, despre protestul STB și „directorii lui Nicușor Dan”: „Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă”
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, joi, după protestul organizat de Sindicatul Transportatorilor din București la sediul Societății de Transport București STB SA, unde demonstranții au reclamat concedierea a peste 200 de șoferi.

Marcel Ciolacu (PSD): „Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă”

„Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaților Societății de Transport București – parc auto corespunzător care să asigure siguranța și confortul călătorilor, dar si condiții mai bune de muncă, directorii lui Nicușor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societății de transport bucureștene”, a scris liderul PSD, joi, pe Facebook.

În opinia social-democratului, situația a fost creată „de o administrație incompetentă, dar revanșardă”.

„Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă. Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni! Și nici lipsa condițiilor decente de transport așteptate de locuitorii Capitalei!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina