Marcel Ciolacu: E posibil ca marţi să treacă moțiunea de cenzură. E nevoie de anumite voturi din actualul arc guvernamental

Marcel Ciolacu: E posibil ca marţi să treacă moțiunea de cenzură. E nevoie de anumite voturi din actualul arc guvernamental
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că „e posibil” să treacă, marți, moțiunea de cenzură depusă de social-democrați împotriva Guvernului Cîțu. El a precizat că demersul are susținerea și a altor aleși din afara partidului, dar e nevoie și de voturi ale parlamentarilor Puterii.

Marcel Ciolacu, despre șansele moțiunii de cenzură

„Am înţeles de la colegii de la AUR că sunt cu toţii prezenţi. Au anunţat cei neafiliaţi că vor susţine moţiunea, vor fi voturi şi de la grupul minorităţilor şi ne mai trebuie voturi din zona Puterii”, a declarat Ciolacu, pentru Antena 3.

Acesta și-a exprimat apoi speranța că vor vota moțiunea și unii parlamentari ai Puterii deoarece și în rândul coaliției de guvernare sunt politicieni conștienți că România merge într-o direcție greșită.

„Poate domnul Orban ne face o surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze, nu neapărat ţinând cont de lupta lor politică internă. Poate face un act patriotic”, a mai punctat Ciolacu.

„E posibil ca marţi să treacă moțiunea de cenzură. Eu am spus că are 50% şanse să treacă. E nevoie de anumite voturi din actualul arc guvernamental”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură inițiată dePSDva fi dezbătută și votatăîn Parlament marți, 29 iunie.Textul a fost cititmiercuri, 23 iunie, de liderul grupului senatorilorPSD, Lucian Romaşcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe