Marcel Ciolacu: Eugen Teodorovici a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Este inacceptabil să dai partidul în judecată

Marcel Ciolacu: Eugen Teodorovici a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Este inacceptabil să dai partidul în judecată
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe fostul ministru social-democrat al Finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru acțiunile sale împotriva partidului. ”Este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astfel de aventură”, a spus Ciolacu în cadrul unei emisiuni la Kanal D, precizând și că Teodorovici a făcut niște greșeli pentru care va trebui să dea explicații.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Eugen Teodorovici

”Eugen e în continuare prietenul meu. Nu sunt într-un om ranchiunos”, a spus Ciolacu.

În același timp, liderul PSD spune că Teodorovici ar putea reveni în echipa de conducere a partidului însă trebuie să explice greșelile făcute.

”Eugen a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem cntinua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea. Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, susține Marcel Ciolacu.

Candidat la funcția de președinte al PSD în 2020, Eugen Teodorovici a cerut în instanță amânarea Congresului extraordinar al partidului. Fostul ministru voia ca înainte de congres să fie soluționat un litigiu referitor la anularea unor decizii ale conducerii interinare a PSD, una dintre ele fiind referitoare la înlăturarea sa din funcția de președinte executiv.

Cererea lui Teodorovici a fost însă respinsă de Tribunalul București.