Marcel Ciolacu: Majoritatea de Dreapta a votat cu noduri în gât eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Nimic nu-l împiedică pe Florin Cîțu să dea OUG pentru desființarea celorlalte pensii speciale

Marcel Ciolacu: Majoritatea de Dreapta a votat cu noduri în gât eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Nimic nu-l împiedică pe Florin Cîțu să dea OUG pentru desființarea celorlalte pensii speciale
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că partidele de Dreapta au votat „cu noduri în gât” proiectul de lege al social-democraților privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Ciolacu a punctat apoi că nimic nu-l împiedică acum pe premierul Florin Cîțu să dea Ordonanță de Urgență pentru eliinarea tuturor acestor privilegii. El le-a solicitat apoi celor de la guevrnare să vină mai repede cu bugetul în Parlament.

Marcel Ciolacu: Partidele de Dreapta au votat cu noduri în gât eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

„Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul #PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri…

Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale”, a scris Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook, după ce toți parlamentarii, cu excepția celor de la UDMR, au votat eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL și USR-PLUS: Veniți odată cu bugetul!

Președintele PSD le-a cerut apoi celor de la guvernare să vină mai repede cu bugetul în Parlament. El i-a acuzat pe cei de la PNL și USR-PLUS că și-au încălcat toate promisiunile făcute românilor în campania electorală.

„Am un singur mesaj pentru PNL și USRPLUS: veniți odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă #respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!

Pe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai – așa cum ați promis!, nu #austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire””, a mai scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe