Marcel Ciolacu: Nu cred că Liviu Dragnea îşi doreşte un scandal fals în PSD şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu: Nu cred că Liviu Dragnea îşi doreşte un scandal fals în PSD şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că deocamdată Liviu Dragnea nu poate reveni legal în partid. El a mai spus că nu crede că acesta ar dori să devină „un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal” în interiorul PSD.

Marcel Ciolacu, despre situația lui Liviu Dragnea

„În Statut este prevăzut un astfel de lucru: în momentul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă există o cale legală ca Dragnea să revină în PSD, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, conform Statutului, nu”.

A precizat totuși că, după expirarea termenului de interdicţie, „categoric se poate”.

„E dreptul fiecăruia, nu facem condamnări pe viaţă. (…) Vreau să fiu foarte clar: fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie, de şef al PSD. Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel „vârf de lance”, domnul Codrin Ştefănescu. Cred că domnul Dragnea nu-şi doreşte acum să astupe toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile reale şi mari pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi cu acest presupus scandal. Şi Liviu Dragnea, ca şi Marcel Ciolacu, este plin de defecte, şi eu sunt plin de defecte. Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe