Marcel Ciolacu: PSD e mai bun decât toată coaliția de pierzători. Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută. Gașca de PDL-iști din spatele dumneavoastră a plesnit de aroganță și a pierdut (VIDEO)

Marcel Ciolacu: PSD e mai bun decât toată coaliția de pierzători. Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută. Gașca de PDL-iști din spatele dumneavoastră a plesnit de aroganță și a pierdut (VIDEO)
Liderul PSD Marcel Ciolacu, în Parlament la dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Cîțu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți, în Parlament, la dezbaterea și votul moțiunii de cenzură depusă de social-democrați, că premierul Florin Cîțu nu ar trebui să mai aibă „tupeul” să stea „cocoțat” în fruntea Guvernului, spunându-le românilor ce bine o duc cu salariile lor mici, spunându-le copiilor fără alocațiile mărite, pensionarilor fără pensii crescute ori agricultorilor care sunt nevoiți să-și arunce produsele pe câmp ce fericiți sunt.

Ciolacu a mai spus că, din cauza împrumuturilor făcute de Guvern, fiecare nou-născut în România pornește cu o datorie de 2.500 de euro.

Marcel Ciolacu, declarații la dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PSD

„Dle Orban, ați pierdut alegerile din nou! Oricât le-ați învârti, 17 e mai mare decât 15, la fel cu PSD e mai bun decât toată coaliția voastră de pierzători. Dle Orban, au colegii dvs dreptate să vă ceară demisia. Câte alegeri mai trebuie să pierdeți până să plecați?

Dar avem și noi dreptate: cât mai trebuie să suporte românii, ca să-și dea Cîțu demisia?

Dle Barna, mă adresez dvs, căci dl Cioloș e în căutarea bărbatului care naște… După ziua de duminică, vă cred că nu mai știți cum vă cheamă nici măcar cu buletinul. Dar fiți optimist, aveți un potențial real de creștere, la fel ca și colegul Ghinea Zero. Doar zero vă desparte de infinitul de până la cer”, a declrat Ciolacu, de la tribuna Parlamentului.

Acesta s-a adresat apoi direct premierului:

„Dl Cîțu, în caz că ați sperat că v-am uitat… Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc, cât de bine le e copiilor fără alocații mărite, cât de bine o duc pensionarii fără majorarea pensiilor? Să le spuneți milioanelor de români plătiți cu salariul minim cât de bine trăiesc cu 2 lei în plus pe zi? Să le spuneți agricultorilor cât de fericiți sunt când își aruncă recoltele pe câmp sau antreprenorilor români care nu au văzut niciun leu de la Guvern toată pandemia?

Dle Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic, dimpotrivă. Uitați-vă la istoria colegilor al cărui președinte vreți să fiți. Toată gașca de PDL-iști care sunt în spatele dvs au plesnit de aroganță și au pierdut. Reveniți pe pământ, opriți sarabanda împrumuturilor. Ajung atâtea generații de sacrificiu.

Știți cât va plăti fiecare nou-născut ca urmare a împrumuturile făcute de voi? 2.500 de euro! 2.500 de euro e datoria cu care pornesc în viață”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)
14:54 - Piloții sârbi ar putea fi atrași de avioane militare „made in China” pentru a evita sancțiunile americane împotriva unor achiziții din Rusia
14:45 - Tragedie aviatică în Germania! Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc (VIDEO)
14:38 - Olaf Scholz, infectat cu COVID-19 după o vizită în Orientul Mijlociu / Cum se simte acesta
14:31 - Kremlinul neagă că s-ar fi luat vreo decizie pentru închiderea frontierelor ruse în contextul mobilizării parțiale / Dmitri Peskov recunoaște că anumite convocări s-au făcut eronat
14:24 - Măsuri sporite de siguranță la meciul România – Bosnia / Jandarmii vor controla inclusiv mașinile suporterilor
14:23 - Alexandru Rafila, detalii despre campania de vaccinare antigripală gratuită: Dacă 1,5 milioane de doze sunt insuficiente, vom continua cu achiziția. Nu trebuie distruse cantități mari de vaccinuri (VIDEO)
14:12 - Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea la început de octombrie
14:03 - Nava de protocol a dictatorului comunist Ceaușescu, gazda întâlnirii dintre reprezentanții Pentagonului și cei ai MAPN