Marcel Ciolacu: PSD e mai bun decât toată coaliția de pierzători. Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută. Gașca de PDL-iști din spatele dumneavoastră a plesnit de aroganță și a pierdut (VIDEO)

Marcel Ciolacu: PSD e mai bun decât toată coaliția de pierzători. Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută. Gașca de PDL-iști din spatele dumneavoastră a plesnit de aroganță și a pierdut (VIDEO)
Liderul PSD Marcel Ciolacu, în Parlament la dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Cîțu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți, în Parlament, la dezbaterea și votul moțiunii de cenzură depusă de social-democrați, că premierul Florin Cîțu nu ar trebui să mai aibă „tupeul” să stea „cocoțat” în fruntea Guvernului, spunându-le românilor ce bine o duc cu salariile lor mici, spunându-le copiilor fără alocațiile mărite, pensionarilor fără pensii crescute ori agricultorilor care sunt nevoiți să-și arunce produsele pe câmp ce fericiți sunt.

Ciolacu a mai spus că, din cauza împrumuturilor făcute de Guvern, fiecare nou-născut în România pornește cu o datorie de 2.500 de euro.

Marcel Ciolacu, declarații la dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PSD

„Dle Orban, ați pierdut alegerile din nou! Oricât le-ați învârti, 17 e mai mare decât 15, la fel cu PSD e mai bun decât toată coaliția voastră de pierzători. Dle Orban, au colegii dvs dreptate să vă ceară demisia. Câte alegeri mai trebuie să pierdeți până să plecați?

Dar avem și noi dreptate: cât mai trebuie să suporte românii, ca să-și dea Cîțu demisia?

Dle Barna, mă adresez dvs, căci dl Cioloș e în căutarea bărbatului care naște… După ziua de duminică, vă cred că nu mai știți cum vă cheamă nici măcar cu buletinul. Dar fiți optimist, aveți un potențial real de creștere, la fel ca și colegul Ghinea Zero. Doar zero vă desparte de infinitul de până la cer”, a declrat Ciolacu, de la tribuna Parlamentului.

Acesta s-a adresat apoi direct premierului:

„Dl Cîțu, în caz că ați sperat că v-am uitat… Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc, cât de bine le e copiilor fără alocații mărite, cât de bine o duc pensionarii fără majorarea pensiilor? Să le spuneți milioanelor de români plătiți cu salariul minim cât de bine trăiesc cu 2 lei în plus pe zi? Să le spuneți agricultorilor cât de fericiți sunt când își aruncă recoltele pe câmp sau antreprenorilor români care nu au văzut niciun leu de la Guvern toată pandemia?

Dle Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic, dimpotrivă. Uitați-vă la istoria colegilor al cărui președinte vreți să fiți. Toată gașca de PDL-iști care sunt în spatele dvs au plesnit de aroganță și au pierdut. Reveniți pe pământ, opriți sarabanda împrumuturilor. Ajung atâtea generații de sacrificiu.

Știți cât va plăti fiecare nou-născut ca urmare a împrumuturile făcute de voi? 2.500 de euro! 2.500 de euro e datoria cu care pornesc în viață”.

Ultima oră
00:05 - Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii roz
23:57 - Mesajul unui medic din Timișoara: Avem un interes când vă dorim vaccinați, să nu mai vedem atâta suferință
23:54 - Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Franța și Bulgaria au intrat în zona galbenă
23:50 - Asztalos Csaba (CNCD): Nu există cadru legal pentru introducerea certificatului verde / Orice condiționare sau limitare a drepturilor se poate face doar prin lege adoptată de Parlament
23:20 - Greenpeace: Jurnalistul Mihai Dragolea, care filma un documentar despre tăierile ilegale de păduri, a fost bătut crunt într-o pădure din Suceava
23:03 - MAE cere clarificări autorităților britanice privind datele potrivit cărora controalele la frontieră ar viza în special românii
22:56 - Succes de răsunet pentru UDMR. Guvernul Cîțu a adoptat steagul județului Covasna, care conține doar simboluri maghiare (FOTO)
22:47 - Florin Cîţu: Ludovic Orban pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR – AUR
22:32 - Ludovic Orban: Parteneriatul cu președintele trebuie să fie pe picior de egalitate / După ce Alina Gorghiu a ajuns la șefia PNL, susţinută de Iohannis, „când era de luat o decizie, era un deget arătat spre ceruri” (VIDEO)
22:22 - Florin Cîțu, despre salariul minim: Vreau să avem o soluție până la 1 octombrie. Aș vrea să ne gândim la o formulă care să fie aplicată în fiecare an