Marian Oprişan, la un pas să fie zburat din funcţia de preşedinte al CJ. Reacţia baronului de Vrancea: "E o glumă"

Marian Oprişan, la un pas să fie zburat din funcţia de preşedinte al CJ. Reacţia baronului de Vrancea: "E o glumă"

Marian Oprişan riscă să piardă şefia Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea.

Grupul consilierilor PNL din cadrul CJ au inițiat un proiect de hotărâre prin care se cere eliberarea acestuia din funcţia de preşedinte al instituţiei, proiect care a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, informează Agerpres. Liberalii au invocat o serie de motive printre care: absențele repetate ale președintelui Marian Oprișan de la ședințele ordinare sau extraordinare, nefinalizarea la termen a unor proiecte derulate de CJ Vrancea sau împărțirea discreționară a fondurilor către primăriile din județ.

Baronul PSD de Vrancea a luat, însă, peste picior demersul liberalilor. Marian Oprișan spune că proiectul este o „glumă” şi că „nu are cum să treacă”.

„Cei de la PNL, care nu au făcut nimic pentru cetățenii acestui județ, care nu au ridicat un păi, atunci când s-au aflat la guvernare, s-au trezit că vor să fiu eliberat din funcție. E o glumă. Acest proiect nu are cum să treacă, dar eu sunt o persoană care respectă legea, iar proiectul celor de la PNL a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean și urmează să fie supus la vot”, a afirmat preşedintele CJ Vrancea.