”Luxul și prostia se plătesc!”. Marian Oprișan, ”modestul” baron PSD de Vrancea, are un domeniu mult mai impunător decât vila lui Liviu Dragnea din Alexandria (FOTO)

''Luxul și prostia se plătesc!''. Marian Oprișan, ''modestul'' baron PSD de Vrancea, are un domeniu mult mai impunător decât vila lui Liviu Dragnea din Alexandria (FOTO)

Luxul și prostia se plătesc!, a susținut Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, imediat ce a constatat că partidul său va obține un rezultat dezastruos la alegeri. Nici nu se terminaseră de numărat voturile și Oprișan se descotorosea de Liviu Dragnea cu o viteză amețitoare. Dar Dragnea nu era nici pe departe singurul social-democrat care ducea o viață de lux. Oprișan însuși e un mare norocos…

Marian Oprișan are în Vrancea un domeniu trecut, ce surpriză!, pe numele mamei sale. Un gard înalt de 3 metri ascunde un domeniu care face ca vila lui Dragnea din Alexandria să pară o baracă, notează stirilekanald.ro.

Din satelit se observă mai multe corpuri sau clădiri, ce par să formeze un mic cartier, cu piscină. Conform jurnaliștilor locali, imobilul este păzit 24 de ore pe zi și pentru construcția acestuia a fost nevoie ca o parte din pădure să fie defrișată.

Tot mama baronului de Vrancea este și proprietara mașinii de 100.000 euro fotografiată recent de jurnaliștii focșăneni la poarta casei lui Oprișan.

Oprișan e fix același social-democrat care declara, după înfrângerea usturătoare suferită de PSD în alegeri, că ”luxul și prostia se plătesc, domnul Dragnea e istorie în România, trebuia să plece demult”. Ulterior, el afirmase că ”în România trebuie înţeles un lucru: cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la pușcărie, dar pe baza de probe certe şi nu de denunţuri calomnioase”.