Marian Vanghelie: „Voiau să mă aresteze, ca să mă scoată din politică. N-am plecat” (VIDEO)

Marian Vanghelie: „Voiau să mă aresteze, ca să mă scoată din politică. N-am plecat” (VIDEO)

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a susținut că i-au fost deschise dosare penale pentru a fi compromis și scos din politică. Două dintre dosare, însă, au ajuns până la urmă la „procurori corecți”, care le-au închis. Fostul edilspune că acuzațiile ce i se aduc sunt fabricate, iar împotriva sa au depus denunț două persoane care nici măcar nu-l cunosc.

Marian Vanghelie: Ei voiau să mă aresteze, ca să mă scoată din politică. N-am plecat

Marian Vanghelie a susținut că el este nevinovat, dar unii i-au deschis dosare penale pentru că au vrut să-l scoată din politică. El a afirmat că s-a urmărit arestarea sa, pentru a i se compromite imaginea. Vanghelie a mai spus că nu acuză toți procurorii, pentru că unii sunt corecți, lucru demonstrat de faptul că două dintre dosare i-au fost închise.

„Am fost întotdeauna (în politică) și n-am plecat niciodată. Au crezut unii că m-au scos, forțând anumite lucruri la barieră. De asta am și vrut să prezint astăzi două dosare care erau înaintea dosarului pe fond, pe care mă judec, pentru că nu se știa cu care mă poate agăța, că ei voiau să mă aresteze, ca să mă scoată. Asta au dedus și niște procurori corecți din DNA, când au spus că nu a existat șpaga de două milioane jumătate, am fost achitat cu litera A, asta însemnând achitare, că fapta nu există pur și simplu, și la abuzul în funcție cu litera B, însemnând doar posibilă amendă administrativă, că lucrurile au fost în temei legal”, a declarat Marian Vanghelie, pentru B1 TV.

Acesta a mai dat de înțeles că a fost amenințat că va fi arestat dacă nu depune denunțuri la DNA, lucru pe care nu l-a făcut: „Adică se poate și există și procurori corecți. … Eu am dreptul să nu declar și nu am declarat niciodată la niciun DNA nimic. Eu declar în fața instanței. E un drept pe care-l am prin Constituție. Am fost atenționat că s-ar putea să fiu arestat”.

Vanghelie a mai susținut că cinci ani a fost hărțuit până să vină un procuror care „să vadă realitatea”.

„Eu am un denunț făcut de două persoane care nu mă cunosc, nu m-au văzut niciodată și știu ei, au aflat că am luat două milioane jumătate de euro într-un hotel”, a mai spus fostul primar.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății