Fosta liftieră de la Ministerul Muncii a folosit iar „BUTONUL”! A închis telefonul când era în direct, pe B1 TV. Răzvan Zamfir: Acum o înțeleg pe Violeta Alexandru… (VIDEO)

Fosta liftieră de la Ministerul Muncii a folosit iar „BUTONUL”! A închis telefonul când era în direct, pe B1 TV. Răzvan Zamfir: Acum o înțeleg pe Violeta Alexandru... (VIDEO)

Liftiera de la Ministerul Muncii a ajuns subiect de presă după ce ministrul Violeta Alexandru a renunțat la serviciile ei. Femeia susține că avea un rol important, deoarece liftul era foarte vechi și era obligatoriu să existe o liftieră. Ministrul, susține femeia, a făcut însă ca acest lucru să… nu mai fie obligatoriu.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Bună, România!”, moderată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, doamna Paula a susținut că firma la care e angajată până la 1 februarie nu are nicio vină, iar responsabilă este doar Violeta Alexandru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au tot încercat să afle de ce era nevoie de o persoană care să… apese niște butoane. După încercări zadarnice de a explica de ce rolul său era atât de important, femeia s-a supărat și a închis telefonul.
Răzvan Zamfir: Deci firma avea un singur liftier plasat undeva anume la Ministerul Muncii
Fosta liftieră: Da
Răzvan Zamfir: Stranie situație..
Fosta liftieră: Ei sunt cu întreținerea. Aici, când au făcut contractul pentru întreținere, au avut nevoie și de liftieră.
Radu Buzăianu: Înțeleg că lucrați pe această poziție de foarte multă vreme…
Fosta liftieră: De 12 ani!
Răzvan Zamfir: Deci de atunci există acest contract între Ministerul Muncii și compania la care lucrați. Și cum a fost luată decizia ca dumneavoastră să nu mai lucrați? S-a gândit firma că…
Fosta liftieră: Firma n-are nicio vină. Doamna ministru nu m-a vrut. Când s-a reînnoit contractul, nu a mai făcut contract decât pe întreținere.
Răzvan Zamfir: Deci nu era obligatoriu să existe liftier la liftul acela. Putea funcționa și fără
Fosta liftieră: Ba da, era obligatoriu! Dar doamna (ministru) a făcut să nu mai fie obligatoriu!
Radu Buzăianu: Doamnă, mai funcționează liftul acum?
Fosta liftieră: Eu cred că da, de unde să știu? Nu am mai fost pe acolo, dar acel lift e vechi și avea nevoie de o liftieră, dacă vă interesează!
Răzvan Zamfir: Asta ne interesează să știm de ce doar acel lift avea nevoie de liftieră
Fosta liftieră: Acea scară era a Ministerului Muncii, nu aveam altă scară, alt lift
Răzvan Zamfir: Dar liftul ășta ce era atât de deosebit de avea nevoie de o persoană angajată care să apese pe buton?
Fosta liftieră: Pentru că e un lift vechi! Tot timpul se strica
Răzvan Zamfir: Și dumneavoastră îl reparați sau…
Fosta liftieră: Nu eu reparam, chemam…
Răzvan Zamfir: Deci dumneavoastră anunțați când se strica!
Fosta liftieră: Da!
Radu Buzăianu: Asta nu s-a spus! S-a spus doar că apăsați niște butoane, dar dumneavoastră dădeați și un telefon! 🙂
Fosta liftieră: Nu mă luați la mișto cu telefoanele, vă rog frumos! Chiar nu mai vorbesc cu dumneavoastră! La revedere! (închide telefonul)
Răzvan Zamfir: Dacă așa apăsați și pe butoane, cum ați apăsat acum… 🙁 Acum o înțeleg pe Violeta Alexandru, dacă ni se pare prea mult să dăm explicații de ce avem un angajat în lift, dacă liftul merge și acum fără liftier

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane