Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță optimizarea circulației prin nodul rutier de la Margina

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță optimizarea circulației prin nodul rutier de la Margina
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță după reabilitarea drumului național DN68A Margina – Holdea, optimizarea circulației prin nodul rutier de la Margina, unde în prezent se produc ambuteiaje semnificative pe direcția principală de mers, între cei care urcă și cei care coboară de pe autostradă.

În noua configurație se evită intersectarea fluxului de mașini care coboară de pe A1 și intră pe DN68A, cu cel care vine de pe drumul național și vrea să urce pe autostradă.

În acest sens va fi dată în circulație o bretea deja construită care urcă spre A1 de pe care se va întoarce 180 de grade pe A1 în direcția Timișoara.

“Mă bucur să văd că reabilitarea DN68A a fost foarte bine primită de șoferi și la fel sper să fie și această rezolvare a blocajelor din zonă, din cauza cărora românii pierdeau zeci de minute în trafic.

Evident, echipa de la Minister depune toate eforturile pentru rezolvarea problemei mai ample de aici: finalizarea găurii din A1 Lugoj-Deva, adică a notoriului lot 2 care cuprinde tunelurile pentru urși”, anunță Cătălin Drulă.