Năstase, ironic: Membrii PSD au reduceri la sex shop

Năstase, ironic: Membrii PSD au reduceri la sex shop
Foto: evz.ro

Între analizele nesfârşitelor descinderi din vămi şi ineditele comparaţii cu piese de şah, politicienii mai scapă şi câte o afirmație „deocheată” . După ce, miercuri, Elena Udrea îl numea pe Victor Ponta regele sexgate-ului din PSD, preşedintele Consiliului Naţional al social-democraţilor, Adrian Năstase, le-a spus, joi, jurnaliştilor, pe un ton ironic, că membrii PSD au au reduceri la „sex shop”.

Conducerea PSD a prezentat, joi, un sistem informatizat de evidenţă a membrilor de partid. Potrivit Mediafax, fiecărui membru îi va fi înmânat şi un card imprimat cu un cod de bare, întrucât aceştia vor beneficia de reduceri în unele magazine.

Jurnaliştii prezenţi au ţinut neapărat să afle care sunt acele magazine. Pentru că nu au fost mulţumiţi de răspunsul oferit de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, reporterii şi-au reluat întrebările, moment în care Adrian Năstase a replicat, ironic: „La sex shop”.

Cu o zi în urmă, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, îl numea „regele sexgate-ului din PSD” pe liderul formaţiunii, Victor Ponta.

„Dacă folosim logica lui Ponta, concluzionăm că el însuşi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-işti marcanţi implicaţi într-un caz de prostituţie cu adolescente şi proxenetism”, notra Udrea, pe blogul personal.