Nicolae Ciucă: „Ne îndeplinim obiectivele asumate prin PNRR, să facem ca tranziția către economia verde să se îndeplinească” (VIDEO)

Nicolae Ciucă: Ne îndeplinim obiectivele asumate prin PNRR, să facem ca tranziția către economia verde să se îndeplinească” (VIDEO)

Luni a avut loc la Palatul Victoria ceremonia de semnare a Acordului între Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz S.A și Banca Europeană de Investiții (BEI) privind furnizarea de servicii de consultanță în vederea elaborării strategiei pentru decarbonizare.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni la Palatul Victoria că prin acest demers se accelerează tranziția către economia verde a României.

„Este un demers care se înscrie în obiectivele și țelul de ambiție al Guvernului pentru realizarea tranziției către o economie verde. Este foarte important pentru mine că acest demers constituie un exemplu de bună practică. Încurajez toate instituțiile și societățile comerciale să urmeze acest exemplu.

Ne îndeplinim și obiectivele asumate prin PNRR, să menținem echilibrul între reforme și investiții, să facem ca această tranziție către economia verde să se îndeplinească”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni
20:40 - Severodoneţk este „în întregime ocupat de ruşi”, a anunțat primarul oraşului ucrainean
20:13 - Ministrul ucrainean de Externe: Tot ce-i rămâne Rusiei e să scuipe ameninţări. Își arată slăbiciunea / Noi suntem alături de Moldova prietenă pentru candidatura la UE
19:46 - Protest la Munchen înainte de Summitul G7: Mii de persoane au manifestat împotriva schimbărilor climatice și a războiului (VIDEO)
19:21 - Robert Glință, locul 4 la proba de 50 de metri spate, la Mondialele de Natație
19:06 - Grav accident în Capitală: Două maşini şi un troleibuz s-au ciocnit pe Calea Văcărești. Unul dintre autoturisme a ajuns pe linia de tramvai
18:54 - „Make Colţea great again!”, sloganul noului manager al Spitalului Colțea. Prioritățile medicului Bogdan Furtună: „Pacienții așteaptă de la noi un act medical de calitate, condiții decente și empatie”
18:25 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)
18:00 - Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie o pace „rea” cu Rusia: Dacă Putin câștigă, vom suferi „un dezastru economic pe termen lung”
17:25 - Reacție la decizia-șoc din SUA: Guvernul francez vrea să înscrie dreptul la avort în Constituţie: „Pentru toate femeile, pentru drepturile omului, trebuie să gravăm asta în piatră”