Bădălău (PSD), prădat de hoți: Nu avem siguranța cetățeanului nici pe stradă, nici acasă / PSD și ALDE au votat relaxarea legislației penale, iar recursul compensatoriu, susţinut de Toader, a dus la eliberarea a mii de deținuți (VIDEO)

Bădălău (PSD), prădat de hoți: Nu avem siguranța cetățeanului nici pe stradă, nici acasă / PSD și ALDE au votat relaxarea legislației penale, iar recursul compensatoriu, susţinut de Toader, a dus la eliberarea a mii de deținuți (VIDEO)

Locuinţa lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost prădată vineri noapte de hoţi. Liderul social-democrata rămas fără mai multe obiecte de valoare, dar și fără un pistol. Mai mult, el a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că nu a ținut arma conform legii.

Întrebat dacă ar fi folosit respectiva armă în cazul în care i-ar fi văzut pe hoți în casă, Bădălău a răspuns: ”orice om întreg la cap își apără familia. Indiferent de profesiile pe care le avem, familia e pe primul loc. Aș face orice pentru siguranța familiei mele”.

”Nu avem siguranța cetățeanului nici pe stradă, nici în locuință”, a mai tunat social-democratul.

Important de precizat este că PSD, partid din care face parte Niculae Bădălău, și ALDE au dat noi forme Legilor Justiției, dar și Codurilor Penale, cele două partide fiind acuzate că au relaxat legislația în favoarea infractorilor și puternic în defavoarea victimelor.

Mai mult, ministrul Justiției, Tudorel Toader, susținut de aceleași două partide, și-a legat numele și de recursul compensatoriu, un act normativ în urma căruia mii de condamnați au fost eliberați mai devreme din închisori, pe motiv că au avutcondiții grele de detenție.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Legea trebuie să fie modificată să discutăm despre siguranța cetățeanului, pentru siguranța familiilor noastre acolo unde locuim. Oricine intră și amenință într-un fel, fără a avea acceptul proprietarului într-o casă, să poți să iei măsurile de rigoare, chiar și cele extreme, pentru că altfel nu ai cum să-ți aperi familia. Așa cum spune legea astăzi, dacă vine un criminal sau un hoț, tu să iei aceleași măsuri, dacă domnul ăla vine cu un băț, tu trebuie să ai tot un băț, dacă domnul vine cu un cuțit, tu trebuie să ai tot un cuțit, dacă iei o măsură mai mare decât el, ești condamnat. Nimeni nu ar trebui să pătimească pentru că își apără familia în casa lui”, a mai declarat Niculae Bădălău.