Nicușor Dan, analizat la sânge de către Rareș Bogdan: „E un primar slab. Bucureștenii îl pot demite”

Nicușor Dan, analizat la sânge de către Rareș Bogdan: „E un primar slab. Bucureștenii îl pot demite
Captură Video - Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, este atacat din toate părțile. Inclusiv cei care l-au susținut în campanie, PNL, au aruncat săgeți dure către edilul local. Rareș Bogdan se numără printre membrii de vârf ai național-liberalilor care crede că Dan nu este tocmai potrivit pentru funcția de primar.

„E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat.

Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, a transmis Rareș Bogdan, pentru Digi24.

Întrebat despre bucureștenii care au zi de zi probleme cu apa caldă, traficul sau poluarea din Capitală, Rareș Bogdan a spus că „îl pot demite” pe Dan.

Rareș Bogdan, despre mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice”

Dacă totuși bucureștenii nu mai au răbdare, demiterea lui Nicușor Dan poate fi o soluție, sugerează Rareș Bogdan.

„Nu îndemn (n.r. – la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav.

Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai transmis liderul PNL, pentru sursa citată.

În ciuda prestației dezamăgitoare a lui Nicușor Dan, oficialul PNL încă mai speră la o „minune”.

„Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei.

Deocamndată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a precizat  Bogdan.

La finalul anului trecut, Nicușor Dan, din ce în ce mai absent din viața publică, a fost tras la răspundere de către George Simion, liderul AUR, pentru problemele de la Primărie. În 2022, Gabriela Firea a ieșit cu noi atacuri la adresa edilului, care s-a apărat la rândul său, dând vina pe fostul primar, care ar fi aruncat banii pe achiziții care nu au fost necesare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:19 - Bătălia pentru Donbas: soldații ucraineni au respins 11 atacuri și au distrus peste 30 de echipamente militare
22:17 - MAE l-a contactat pe ambasadorul Ungariei în România după mesajul controversat al președintei Katalin Novak: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat”
21:57 - OMS, reuniune de urgență pe tema focarului de variola maimuței. Germania spune că e cel mai mare din istoria Europei. Au fost raportate cazuri în cel puțin 8 state europene
21:55 - Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre plecarea la „America Express”: „Să vedem ce-o să iasă din combinația asta”
21:45 - Alexandra Stan, la un pas de moarte: „Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori”. Artista a trecut prin clipe teribile
21:30 - Cristian Bușoi: Optimizarea fiscală este necesară. Impozitul progresiv va genera nemulțumire și va crește și mai mult evaziunea fiscală (VIDEO)
21:25 - Ministerul grec de Externe acuză Turcia de „încălcare fără precedent a suveranității”
21:05 - Eugen Tomac: Decizia Kremlinului de a opri de sâmbătă exporturile de gaze naturale către Finlanda demonstrează că Putin este în război cu UE
21:05 - Războiul cibernetic continuă în Rusia: „Au loc tentative ţintite de a dezactiva resursele de internet ale infrastructurii critice de informaţii a Rusiei”
21:01 - Incendiu de proporţii pe aeroportul din Geneva. O explozie a avut loc în noul centrul de primire pentru solicitanții de azil (FOTO)