Nicușor Dan: „Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii / O să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil”

Nicușor Dan: „Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii / O să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil”
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Primarul ales urmează să depună jurământul joi, alături de Consiliul General și va prelua mandatul. Nicușor Dan vine în funcția de edil al Capitalei la început de iarnă, când bucureștenii se confruntă cu lipsa apei calde și a agentului termic, generate de avarii în sistemul de termoficare.

În acest context, primarul ales dă asigurări locuitorilor din București. Nicușor Dan a explicat la Digi24 că toată lumea va avea apă caldă și căldură. Totodată, el a recunoscut și că vor exista o serii de avarii, pe care sper să le remedieze la timp, dorindu-și mai ales ca acestea să fie comunicate într-un mod cât mai transparent.

Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei. Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile”, a declarat Nicușor Dan, pentru sursa citată mai sus.

Curtea de Apel București l-a validat, luni, pe Nicușor Dan în funcția de primar general al Capitalei. În aceeași zi, el a intervenit în direct pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și a precizat că va fi analizat „cu atenție” tot ce s-a semnat în perioada aceasta la Primăria Capitalei, dar a subliniat că „lucrul și mai important este că am pierdut niște zile din pregăirea iernii pentru căldură și apă caldă”.