Nicușor Dan: Validarea mandatului meu, contestată prin 52 de cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Bucureștiul are mari probleme, însă nu rezolvarea lor e urgența PSD

Nicușor Dan: Validarea mandatului meu, contestată prin 52 de cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Bucureștiul are mari probleme, însă nu rezolvarea lor e urgența PSD
Foto: facebook.com/pg/NicusorDan.ro

Nicușor Dan, primarul general ales al Capitalei, a precizat că validarea mandatului său de către Tribunal a fost contestată prin 52 de cereri de apel, ce au fost „formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD”. El susține că deși Bucureștiul are „mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar”, urgența PSD „nu este rezolvarea problemelor orașului, ci întârzierea preluării mandatului” său.

Nicușor Dan: Validarea mandatului meu, contestată prin 52 de cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel.Urgența PSD nu este însă rezolvarea problemelor orașului, ci intârzierea preluării mandatului meu. Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor «prieteni»”, a scris Nicușor Dan, miercuri, pe Facebook.

Primarul general ales al Capitalei a mai afirmat căoamenii PSD, „cei responsabili de dezastrul din termoficare”, cer imperativ apă caldă și căldură în București, „uitând că Firea e încă primar în funcție, iar responsabilitatea este încă a ei!”.

„În același timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă și căldură în București, uitând că Firea e încă primar în funcție, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedește acum că respectul Gabrielei Firea și al PSD București față de cetățenii Capitalei e zero. Pesediștii sunt deja ocupați cu campania electorală pentru alegerile parlamentare și înțeleg probabil să-și facă această campanie pedepsind bucureștenii și neglijându-și atribuțiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat”, a adăugat Nicușor Dan.

El n-a uitat nici de Gabriela Firea, cea pe care a învins-o în cursa pentru Capitală la alegerile locale din 27 septembrie.

„Cât despre Gabriela Firea, vă amintiți cum, înaintea alegerilor, susținea categoric că nu se ține de scaunul de primar? După ce a arătat că nu știe să piardă, Gabriela Firea nu reușește nici să părăsească cu demnitate funcția de primar”, a conchis Nicușor Dan.

Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul…

Publicată de Nicușor Dan peMiercuri, 21 octombrie 2020

Tags:
Ultima oră
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”