Nicușor Dan: „Voi intensifica ritmul de întâlniri cu primarii de sector”

Nicușor Dan: Voi intensifica ritmul de întâlniri cu primarii de sector
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat vineri, într-o conferință de presă că printre problemele administrative ale Capitalei se numără și “relația total dezordonată între Primăria Capitalei și Primăriile de sector”. În acest sens, Nicușor Dan a anunțat că va intensifica întâlnirile cu edilii care conduc primăriile de sector:

“Primăria Capitalei, în adminsitrațiile anterioare, s-a angajat să administreze ea străzile periferice și să ducă acolo apă și canalizare, deși astea sunt evident în atribuția primăriilor de sector. Primăria Capitalei s-a angajat să anvelopeze blocuri, din nou un atribut al primăriilor de sector. Sunt sectoare care au adăpăsturi pentru oamenii străzii, sunt sectoare care n-au. Nu exită o ordine aici.

Sunt sectoare care fac marcaje rutiere, sunt sectoare care nu fac marcaje rutiere. Multe din străzile mici din centru, cum sunt cele din jurul primăriei, nu pot fi oranizate în momentuld e față ca parcări publice pentru că țin de sectoare și nu există un acorrd între primăriile de sectoare și primăria Capitalei.Sunt sectoare care au adăposturi pentru câini comunitari, sunt sectoare care nu au adăposturi pentru câini comunitari.

Pentru fiecare din aceste lucruri și desigur că sunt multe altele, voi intensifica ritmul de întâlniri cu primarii de sector. Chiar azi mă voi vedeea cu patru primari de sector pentru mai multe chestiuni”, a declarat Nicușor Dan.

Tags: