Ce a putut să găsească în telefon, după ce a fost jefuit de o maimuță. Imagini virale

Ce a putut să găsească în telefon, după ce a fost jefuit de o maimuță. Imagini virale
Foto: Zackrydz Rodzi (Twitter)

Un tânăr din Malaezia și-a pierdut telefonul, dar la scurt timp l-a recuperat. Când l-a deschis, a avut o mare surpriză.

Zackrydz, tânărul în vârstă de 20 de ani din Malaezia, a descoperit în telefonul său un video cu o maimuță care pare că încerca să mănânce telefonul. De asemenea, au fost găsite și o serie de imagini cu maimuța, copaci și tufișuri, printre care și un selfie.

Jefuit de maimuță în timp ce dormea

Tânărul crede că smartphone-ul i-a fost furat în timp ce dormea. Și-a dat seama că i-a dispărut când s-a trezit, sâmbătă dimineață. Malaezianul a găsit telefonul duminică după-amiază, când tatăl său a observat în spatele casei „maimuța suspectă”.

Telefonul a fost recuperat din junglă, de lângă un palmier. Zackrydz s-a arătat unuimit de întâmplare, pentru că, de regulă maimuțele din acea zonă nu sunt atât de prietenoase cu oamenii. Tânărul „jefuit” crede că primata a intrat pe geam în casă și a plecat cu un „suvenir”.

Maimuța, îndrăgostită de smartphone-ul furat (VIDEO)

Ultima oră
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)