Politicieni, NU vă lăsaţi părinţii cu presa: Tatăl lui Paul Stănescu SPUNE TOT! Declaraţiile HALUCINANTE ale momentului

Politicieni, NU vă lăsaţi părinţii cu presa: Tatăl lui Paul Stănescu SPUNE TOT! Declaraţiile HALUCINANTE ale momentului
Foto:linia1.ro

Părinţii lui Paul Stănescu au acordat un interviu săptămânalului ”Linia Întâi“, iar a doua parte a fost publicată chiar după ”mazilirea“ vicepremierului.

Iată ce spunea Constantin Stănescu despre posibilitatea ca Darius Vâlcov să fie cel care va determina sancţionarea lui Paul Stănescu: ”Hai, domnule, fii serios! Dar cine-i Vâlcov ăsta să facă schimbări. Eu nu cred… Eu mai cred încă în faptul că Vâlcov mai are un dram de conştiinţă. Păi, băiatul meu l-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului. Ştiţi ce i-aş spune eu fiului meu? Vino, Paule, la Biserică să te linişteşti, fiindcă aşa este în politică. Azi eşti, mâine nu eşti. Legătura noastră este acolo sus la Dumnezeu. Şi Paul ştie foarte bine acest lucru, căci toată viaţa s-a comportat ca atare. Când era preşedintele CJ Olt, am mers cu el, într-o dimineaţă. La intrarea în consiliu, a întâlnit-o pe femeia de serviciu şi i-a zis: „Sărut-mâna, doamnă!” În viaţă trebuie să fii respectuos cu oricine. Şi să iubeşti oamenii!“.

Constantin Stănescu şi-a amintit şi de primele discuții cu Darius Vâlcov, din vremea când acesta din urmă conducea organizaţia PDL Olt: ”Mi-aduc aminte de Vâlcov, când era pedelist şi m-a înjurat în campania electorală. Actualul primar de la Vişina a vrut să-l bată atunci, dar eu l-am oprit. Mai târziu, de ziua comunei noastre, Vâlcov a venit la mine cu o icoană şi şi-a cerut scuze. Am constatat atunci că are umanitate în el şi l-am iertat“.

Despre prezenţa lui Liviu Dragnea la nunta fiului lui Paul Stănescu, Constantin Stănescu a susținut: ”Mi-aduc aminte la nunta nepotului meu, Ştefan, băiatul lui Paul, când a venit şi Dragnea cu fetiţa aia a lui. Vâlcov îmi făcea semne să mă uit la Dragnea cum se pupă cu Irina. Vai de capul nostru! Ne facem ţara de râs. Când eşti conducător de ţară, trebuie să fii un model pentru ceilalţi, pentru tineretul României. (…) La familia lui se uită toată România. Ce minte are el să-şi lase nevasta şi să ia de nevastă un copil mai mic decât nevasta fiului lui. Adică soacra-mare mai mică decât nora“.

Aristiţa Stănescu a comentat și ea: ”Doamne, să ne ierte Dumnezeu că-l judecăm noi. Dar noi cine suntem? Un primar, un preot, un ministru, un parlamentar trebuie să fie modele pentru oameni. Cum să nu participe şi să se bucure soţia lui de nunta băiatului lor? Păi, rugăciunea unei mame este mai preţioasă decât a unui preot. Pe aia, pe fătuca aia o plimbă peste tot, o vede toată ţara, iar mama băiatului n-are voie să vină la nunta propriului fiu. Ce model e acesta pentru tineretul ăsta şi aşa rătăcit din România?“.