Pavel Popescu: E datoria mea să vă dezmint un fake news mizerabil adus în spațiul public de Ionel Dancă. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, pe care l-am respectat ca om și ca politician

Pavel Popescu: E datoria mea să vă dezmint un fake news mizerabil adus în spațiul public de Ionel Dancă. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, pe care l-am respectat ca om și ca politician
Foto: Pavel Popescu / Facebook

Deputatul PNL Pavel Popescu a dezmințit afirmațiile făcute de Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al liberalilor, care îl acuzase că l-a bruscat pe Ludovic Orban, președintele partidului, pe treptele din Modrogan. „Nu am îmbrâncit în viața mea pe cineva”, spune președintele PNL Sector 4.

Pavel Popescu dezminte acuzațiile lui Ionel Dancă: „Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban”

„Mă întristează enorm faptul că în această arenă politică murdară în care trăim, oricine poate spune orice despre oricine. Diferența între cei care o fac și cei care nu o fac constă în caracter și frica de Dumnezeu. Drept urmare, este de datoria mea să vă dezmint un FAKE NEWS mizerabil adus în spațiul public chiar de colegul meu de partid Ionel Dancă, plătit în toți acești ani din bani publici tocmai pentru a conduce comunicarea partidului. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal pe care l-am respectat ca om și ca politician. Nu am îmbrâncit în viața mea pe cineva”, a scris Pavel Popescu, miercuri, pe Facebook.

Liberalul a avertizat cu acțiuni în instanță de acum încolo.

„Mi-aș dori din suflet ca mulți dintre colegii care astăzi fac țăndări imaginea PNL să își regăsească măcar în ultimele 10 zile de campanie internă minimul de caracter pentru a opri această nebunie a declarațiilor de acest gen. Pentru că nu am ezitat niciodată să spun direct ceea ce cred, în toată această competiție internă din ultimele luni imaginea mea în spațiul public a fost călcată în picioare de mașinăria finanțată de găștile celor care știu că mai presus de interesele lor meschine, pentru mine, stă interesul pentru România. Îi atenționez pe toți cei care promovează în spațiul public aceste mizerii, că de astăzi, ne vedem în instanță”, a adăugat Pavel Popescu.