Piedone, replică pentru Grapini: Avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei. Probabil că activitatea din P.E. a împiedicat-o să fie mai atentă la realitățile românești (VIDEO)

Piedone, replică pentru Grapini: Avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei. Probabil că activitatea din P.E. a împiedicat-o să fie mai atentă la realitățile românești (VIDEO)
Foto: psnews.ro

Cristian Popescu Piedone reacționează după ce Maria Grapini, copreședintele PP-USL, a declarat că nu susține candidatura acestuia la Primăria Sectorului 4. Acesta a susținut că îi respectă opinia pentru că au ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care el era șeful ei. Totuși, susține Piedone, probabil că activitatea pe care a avut-o Grapini la Parlamentul European a împiedicat-o să mai fie atentă la realitățile românești.

”Îi respect opinia doamnei Grapini pentru că avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei ca prim-vicepreședinte al Partidului Conservator și domnia sa ca vicepreședinte. Probabil că activitatea susținută din Parlamentul European, desele rapoarte și luări de cuvânt, au împiedicat-o, până acum, să fie mai atentă la realitățile românești. Dar, îi respect opiniile exprimate”, a susținut Cristian Popescu Piedone pentru stiripesurse.ro.

Piedone s-a înscris în PP-USL, partid în care Grapini este copreședinte, pentru a putea candida la Primăruia Sectorului 4, după ce Tribunalul București i-a respins candidatura ca independent.

Piedone, replică pentru Grapini: Avem ”simpatii” reciproce încă de pe vremea în care eu eram șeful ei

#DIRECT_ONE_qhgtnx#

În acest context, Maria Grapini a declarat că nu îi susține candidatura din partea PP-USL pentru că nu i se pare corect ca un om aflat sub urmărire penală să intre într-o cursă electorală.

”Peste 4 ani, poate că l-aș susține. Eu cred în nevinovăția lui, dar nu e dovedită și nu pot să am dublă măsură. Nu e corect dacă un om se află sub urmărire penală. Atâta timp cât un un tribunal îi respinge candidatura, este ilar că mai insistă. Trebuie să facă un pas înapoi.

Aici nu e vorba de o decizie ca într-o firmă, este punctul meu de vedere. Eu, încă o dată, nu pot să spun altceva. Cel mai mult m-a deranjat că a făcut o declarație că se retrage din viața publică și dacă mergem pe modelul acesta, nu mai putem schimba lucrurile în România. Membru simplu poate să vină, dar, din punct de vedere al criteriilor de integritate, nu pot să îl accept”, declarase Maria Grapini.

Ultima oră
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență”
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani
17:45 - Cifrele care ar putea anunța finalul pandemiei: Omicron se răspândește într-un ritm accelerat în România. Copiii, cei mai protejați