Pierdere mare pentru TEATRUL românesc! Lacrimi pentru actorul Florin Zamfirescu

Pierdere mare pentru TEATRUL românesc! Lacrimi pentru actorul Florin Zamfirescu
Foto: Hepta.ro

Anunț trist în lumea teatrului românesc.Florin Zamfiresc, unul dintre cel mai îndrăgiți actori din țara noastră, se retragedupă 50 de ani de carieră.
INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins în fapt cu MARIA CÂRNECI! Asta e prea de tot (GALERIE FOTO)

Actorul a ținut să precizeze că nu vamai urca pe scenă, după finalul actualei stagiuni.

BRIGITTE SFĂT E ÎN DOLIU: L-A GĂSIT MORT! SE UITA SPRE TAVAN CÂND A ÎNCETAT

„Merg la spectacole până în vara aceasta. În Bucureşti şi în provincie joc într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», şi are mare succes”,a declarat Florin Zamfirescu.
Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis . Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine. Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a mai spus actorul, conformclick.ro.

COȘMAR ÎN MUZICA POPULARĂ! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA ILENEI CIUCULETE! FANII SUNT DEVASTAȚI (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe