Pleacă Robert Turcescu din PMP? SCANDAL URIAŞ în partidul lui Traian Băsescu!

Pleacă Robert Turcescu din PMP? SCANDAL URIAŞ în partidul lui Traian Băsescu!
Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Un conflict pornit încă din toamnă în interiorul PMP riscă să ducă la plecarea din partid a deputatul Robert Turcescu, potrivit inpolitics.ro.

Concret, conflictul a pornit după ce atunci pe atunci consilier general la București, Robert Turceascu făcea valuri mari în organizație, cerând excluderea unor consilieri suspectați de fraternizare cu PSD, ceaa ce a dus la nemulțumirea organizației PMP București.

De altfel, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, îi cerea lui Robert Turcescu să nu mai facă publice informații din interiorul partidului, argumentând că opoziția consilierilor generali ai partidului este de a face "opoziție constructivă".

Deși în urma alegerile parlamentare, Robert Turcesu a părăsit postul de consilier general și a devenit deputat de Constanța, acest lucru nu a dus la stingerea conflictului iscat.

”Ca sa fie clar: cita vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atita timp cit am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvintul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD!

Iar Firea n-a fost bine” a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Postarea lui Robert Turcescu a atras o replică virulentă din partea Magdei Bistriceanu, care nu s-a abținut din a critica performanța electorală a deputatului.

”Observ că domnul “Tic-tac” sau “Firea e bine” aduce acuzații conducerii PMP București. Domnul Turcescu uită, când își acuză colegii de blat, că la alegerile locale “s-a bătut” cu Firea și a avut sub scorul partidului, iar după ce a ajuns consilier general la București,unde ar fi avut posibilitatea să-și arate “mușchii”, a fugit la Constanța…doar pe un loc eligibil! Știu, e minunat să-ți acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!”, a replicat Magda Bistriceanu.

Un alt detaliu care ar putea sugera faptul că o plecare a lui Robert Turcescu din PMP este foarte posibilă este replica dată acestuia unui internaut care i-a cerut să plece din partid, și anume "Răbdare".

Urmăriți B1TV.ro și pe