Ludovic Orban a anunțat că patru liberali s-au înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a anunțat că patru liberali s-au înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat vineri că patru liberali și-au depus candidatura pentru în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Generală a Capitalei, la alegerile locale din 2020.

”La București, și-au depus candidatura pentru Primăria Capitalei vicepreședintele economic alpartidului, care este și liderul grupului de la Senat, Florin Cîțu, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului, consilierul general, Ciprian Ciucu, care e și purtătorul de cuvânt al echipei noastre de la nivelul Bucureștiului, și fostul director de la RADET, Gabriel Dumitrașcu”, a anunțat Ludovic Orban, într-o conferință de presă, la Arad.

Următorul pas este analizarea dosarelor de candidatură pentru a se stabili dacă acestea îndeplinesc condițiile statutare.

”Candidaturile vor fi analizate, să vădem dacă sunt îndeplinite condițiile statutare și, în termen de o săptămână, să se spună foarte clar care sunt candidații care intră în competiția internă pentru desemnarea candidatului la primar”, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat că patru liberali s-au înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei