"PNL și USB au votat pentru a limita veselia cheltuielor fără cap și coadă ale Gabrielei Firea". Cristian Bușoi critică decizia edilului Capitalei de a acorda 15 milioane lei pentru Catedrala Neamului

"PNL și USB au votat pentru a limita veselia cheltuielor fără cap și coadă ale Gabrielei Firea". Cristian Bușoi critică decizia edilului Capitalei de a acorda 15 milioane lei pentru Catedrala Neamului

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, o acuză pe Gabriela Firea că face cheltuieli "fără cap" din banii bucureștenilor. Liberalii, alături de consilierii USB, au votat, joi, împotriva finanțării Catedralei Neamului din banii de la bugetul primăriei, Bușoi afirmând că există alte priorități în oraș în acest moment.

"PNL nu a votat astăzi în Consiliul General împotrivă a ceva, ci pentru ceva. PNL a votat pentru prioritizare și pentru transparență. Faptul că PNL și USB s-au nimerit în aceeași barcă la votul dat astăzi pentru a limita veselia cheltuielor fără cap și coadă ale primarului Firea, din punctul meu de vedere, este un lucru bun. Nu am nicio grijă să susțin ceva ce susține și USB atunci când cred că USB are dreptate și reciproca ar trebui să fie valabilă. Primarul Firea trebuie să învețe să dea socoteală pentru ce face! Well done Ciprian Ciucu! Congrats PNL și USB pentru o poziție bună astăzi la vot. Sau Opoziție bună! Spuneți-i cum vreți !", a scris europarlamentaul pe Facebook.

Patriarhia Română va primi un sprijin financiar de 15 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, după ce Consiliul General al Muncipiului Bucureşti a votat acest lucru, fiind înregistrate 31 de voturi pentru şi 20 împotrivă, cele ale liberalilor și oamenilor lui Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)