Ponta, despre calităţile lui Iohannis: Un politician mai abil decât credeam. Iohannis: Ponta are calitatea de a vorbi despre orice, oricât (VIDEO)

Ponta, despre calităţile lui Iohannis: Un politician mai abil decât credeam. Iohannis: Ponta are calitatea de a vorbi despre orice, oricât (VIDEO)

Victor Ponta și Klaus Iohannis au comentat, miercuri seară, în cadrul celei de-a doua dezbateri electorale din această finală prezidențială, difuzată de B1 TV, calitățile celuilalt candidat.

Victor Ponta l-a descris pe Iohannis ca fiind ”un politician abil, mai abil decât credeam. Spune că e un primar bun. Întrebarea e dacă primarul Băsescu a fost un președinte bun?”.

”Are calitatea de a vorbi despre orice, oricât, indiferent dacă știe sau nu despre ce e vorba. E bine pentru un politician ambițios să fie tânăr. A dezamăgit, e exponentul unui sistem vechi, e împins în față de baronii din partid și e o persoană manevrabilă”, a afirmat și Klaus Iohannis despre Victor Ponta.

Întrebat cum ar arăta România dacă va fi ales Iohannis președinte, Ponta a spus: ”ca în 2014”.

”Faceți un exercițiu: Boc, Blaga, Videanu, Flutur, îl scoatem pe Băsescu și îl punem pe Iohannis. România ar arăta ca în 2014”, a răspuns Victor Ponta.

”Domnul Ponta e premier și vreau să comentez prestația sa ca premier. A reușit contraperformanța să ia o Românie ieșită din criză și să o bage în recesiune tehnică, a distrus aproape 100.000 de locuri de muncă în 2014, a știut să ajungem în situația în care CE, nu eu, ne avertizează public că vom ajunge în 2015 să avem un deficit bugetar în zona de 2.8 % din PIB. Ajungem în 2015 și trebuie să plătim toate pomenile promise de Ponta, în condițiile în care premierul nu a fost în stare să vină în termenul legal cu bugetul pentru 2015. Daca va ajunge președinte, a doua zi în Parlament va fi aprobată legea amnistiei și grațierii și ne vom trezi înapoi în societate cu toți corupții și condamnații, toți frumos albiți”, a răspuns și Iohannis.

Ponta și Iohannis vorbesc de calitățile contracandidatului

Ultima oră
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu