Postare controversată pe pagina de Facebook a PSD: Iohannis se transformă, încet, dar sigur, într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul

Postare controversată pe pagina de Facebook a PSD: Iohannis se transformă, încet, dar sigur, într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul
Foto: presidency.ro

Partidul Social Democrat a postat un mesaj controversat pe pagina de Facebook, sâmbătă, în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis.

Potrivit postării, între a amâna alegerile parlamentareși a carantina toată România după 6 decembrie, PNL vrea ca votarea să aibă loc. Mai mult, ei afirmă că „Iohannis se transformă, încet, dar sigur, într-un Grinch anost, gata să le fure românilor Crăciunul”.

Președintele Klaus Iohannis: „Eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat miercuri,în timpul uneiconferinței de presă de miercuri, că este de părere că în 2020 Crăciunul va fi unul diferit față de alți ani, având în vedere că „vor fi restricții în vigoare” și „se va putea călători în mult mai puține locuri”.

Întrebat dacă ia în calcul să decreteze stare de urgență pentru perioada sărbătorilor de iarnă, președintele Klaus Iohannis a răspuns:„Nu am luat în discuție, nu s-a discutat un astfel de demers. Măsurile care au fost luate, restricțiile care sunt în vigoare sunt cele pe care le cunoaștem, dar în același timp eu nu cred că în acest an sărbătorile de iarnă vor fi ca în alți ani. Cu siguranță, vor fi restricții în vigoare. Cu siguranță, se va putea călători în mult mai puține locuri. De exemplu, în străinătate, este foarte dificil de călătorit din cauza multiplelor restricții care există în diferite state. Cred că anul acesta ne vom întoarce la ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului, este sărbătoarea în și cu familia”.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)
20:32 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe un câmp din Prahova