Premierul Florin Cîțu a lansat un nou atac la adresa USR PLUS: „Vom sta la guvernare 4 ani. Provocare acceptată!”

Premierul Florin Cîțu a lansat un nou atac la adresa USR PLUS: Vom sta la guvernare 4 ani. Provocare acceptată!
Foto: Guvernul României / Facebook

Premierul Florin Cîțu a lansat un nou atac la adresa USR PLUS și a subliniat că actualul guvern va rezista 4 ani. Cîțu i-a atacat și pe cei  de la USR-PLUS și a spus că UDMR este un partener de încredere, nu unul care își ”ia jucăriile și pleacă acasă”.

”Am auzit provocarea, dragă Hunor, vom sta la guvernare 4 ani de zile. Provocare acceptată! Vom rupe ciclul acesta al guvernelor care pică.

Indiferent de negocieri, de dorințele celuilalt, este important ca la finalul zilei să știi că cel cu care discuți nu amenință, nu șantajează și nu-și ia jucăriile și pleacă acasă. UDMR este un partener pe care te poți baza, un partener cu care poți discuta”, a spus Florin Cîțu.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare