Premierul Florin Cîțu, despre viitoarele remanieri: „Nu am discutat. Voi respecta Constituția. Evaluarea miniștrilor se face zilnic” (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu, despre viitoarele remanieri: Nu am discutat. Voi respecta Constituția. Evaluarea miniștrilor se face zilnic (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că nu a discutat despre remanieri, însă în această privință a subliniat că va respecta Constituția. De asemenea, premierul a spus că evaluarea miniștrilor se face zilnic:

“Nu știu unde s-a discutat despre remaniere. Eu nu am discutat despre remanieri. Am spus doar că voi respecta constituția României. Evaluarea se face în fiecare zi a miniștrilor, cu fiecare acțiune, cu fiecare decizie, cu fiecare hotărâre de Guvern, cu fiecare Ordonanță, cu fiecare explicație publică.

Am inclus în legea bugetului un articol care spune foarte clar, execuția bugetară deficitară poate duce la reducerea bugetului pentru ministerul respectiv ceea ce înseamnă o bilă neagră pentru ministrul respectiv”, a declarat Florin Cîțu.

Urmăriți B1TV.ro și pe