Premierul Florin Cîțu: „Vorbesc foarte des cu Ludovic Orban” / „Parlamentarii coaliției de guvernare nu vor vota mâine la moțiune. Dacă vor să participe pentru divertisment” (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu: Vorbesc foarte des cu Ludovic Orban / Parlamentarii coaliției de guvernare nu vor vota mâine la moțiune. Dacă vor să participe pentru divertisment (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că vorbește foarte des cu liderul PNL, Ludovic Orban și că s-a luat decizia în interiorul coaliției ca moțiunea de cenzură să nu fie votată de către parlamentarii PNL, USR și UDMR:

“Vorbesc foarte des cu liderul partidului.În același timp decizia este clară, am ascultat-o și săptămâna trecută. Parlamentarii coaliției de guvernare nu vor vota mâine la moțiunea. Dacă vor să participe pentru divertisment dar nu vor vota”, a declarat premierul Florin Cîțu.

La rândul său, Ludovic Orban, președintelePNL, a declarat, luni, că niciun parlamentar al coaliției de guvernare nu va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Acesta a punctat că demersulPSDnu are nicio șansă să treacă. Orban a negat categoric că ar fi încercat să convingă parlamentari liberali să voteze moțiunea, ba chiar s-a arătat jignit de aceste aluzii lansate de social-democrați.

Urmăriți B1TV.ro și pe