Premierul Nicolae Ciucă: „Guvernul și aleșii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri”

Premierul Nicolae Ciucă: Guvernul și aleșii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri
Sursa foto: Nicolae Ciucă/Facebook

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit joi cu primarii liberali din județul Alba și cu președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel.

Cu această ocazie, premierul a transmis că guvernul și aleșii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri pentru că o economie locală sănătoasă ajută fiecare român în parte:

“Azi, la Alba, am văzut o administrație liberală cu oameni cât se poate de gospodari! Un model pentru cum trebuie să arate angajamentul aleșilor în fața cetățenilor!

A fost o plăcere să mă întâlnesc cu primarii liberali din județul Alba, precum și cu președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, împreună cu secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, ocazie cu care am discutat despre cum putem să consolidăm colaborarea dintre administrația centrală și cea locală.

Știu cât de dificilă este munca în administrația locală și cât de important este pentru orice primar căruia îi pasă de comunitatea sa să vadă un proiect finalizat. Să lase ceva în urmă, așa cum aud mereu la aleșii locali ai PNL. E nevoie de un dialog permanent între guvern și administrația locală pentru a mișca lucrurile eficient și rapid, așa cum se întâmplă în județul vizitat azi.

În egală măsură, guvernul și aleșii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri pentru că o economie locală sănătoasă ajută fiecare român în parte. Iar azi, la Alba, am văzut că primarii PNL știu că o administrație bazată pe investiții este o administrație de succes.

Mi-aș dori să văd modelul de administrație practicat la Alba în întreaga țară, românii merită să aibă cei mai buni reprezentanți”, s cris premierul Ciucă pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe