Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, Iulian Paraschiv: „PNL-PSD-UDMR se află la guvernare și trebuie să livreze soluții pentru cetățeni. Acesta trebuie să fie principalul obiectiv” (VIDEO)

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, Iulian Paraschiv: PNL-PSD-UDMR se află la guvernare și trebuie să livreze soluții pentru cetățeni. Acesta trebuie să fie principalul obiectiv (VIDEO)
Președintele Agenției Naționale pentru Romi, Iulian Paraschiv. Foto: captură B1 TV

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, Iulian Paraschiv, a precizat joi seara, într-o intervenție în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, că PNL-PSD-UDMR trebuie ca să aibă ca obiectiv găsirea unor soluții concrete pentru români, dincolo de dinamica electorală. Acesta a fpcut aceste precizări în contextul în care se discută deja în spațiul public despre destrămarea coaliției de guvernare:

„Logica acțională spune că dinamica la nivelul partidelor politice este dictată de felul în care un partid vrea să își maximizeze potențialul într-un context în care urmează alegeri de toate tipuri, vorbim despre 2024 cu patru tipuri de alegeri succesive, o perioadă foarte grea și foarte complexă de gestionat.

Avem o coaliție de guvernare solidă și mai cred că opoziția este cea care ajută în acest moment ca relația dintre PNL, PSD și UDMR să se consolideze. Când o opoziție se află în extremă, ai de ales între USR și AUR, percepute ca partide care lucrează pe extremă este clar că oamenii se uită la ce e livrat în spațiul public și la felul în care comunicarea, mai ales într-un context cu nenumărate probleme, oamenii se gândesc ce o să se întâmple la iarnă, iarna va fi un factor determinant pentru felul în care PNL-PSD-UDMR o să livreze soluții.

Se află la guvernare și trebuie să livreze soluții pentru cetățeni. Acesta trebuie să fie principalul obiectiv, dincolo de dinamica electorală”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:23 - Scrisoarea deschisă a lui Igor Dodon, după ce mama sa a fost hărțuită: „Culmea conduitei lipsite de etică a reprezentanților organelor de drept”
16:16 - Vladimir Putin: Rusia e gata să-și înarmeze aliații din Africa, America Latină și Asia cu cele mai moderne tipuri de arme, folosite deja de mai multe ori în lupte reale
16:10 - Adrian Negrescu: Românii vor să meargă în vacanțe pe litoral, dar ai nevoie de infrastructură și de servicii. Oamenii vor să simtă că banii pe care îi dau la 3-4 stele se traduc în servicii de calitate (VIDEO)
16:08 - Efectele crizei din Rusia: moldovenii şi cetăţenii altor regiuni ex-sovietice părăsesc Rusia cu zecile de mii
15:53 - Vitali Klitschko spune că a fost amenințat de biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski: „Am fost și rămân ceățean al Ucrainei, nu am alte pașapoarte”
15:37 - Specialiştii militari de la ISW: Putin are două priorităţi în războiul deschis Ucrainei
15:26 - Liberala milionară de la Ministerul Digitalizării. Oana Babagiu are 11 locuințe, dintre care două în Spania, și e asociată la un coafor din Londra, promovat în țară de Ana-Maria Prodan. Legătura cu Rareș Bogdan
15:14 - (UPDATE) Războiul din Ucraina, 15 august: Zelensky i-a demis pe șefii departamentelor Serviciului de Securitate al Ucrainei(SBU) din regiunile Kiev, Lvov și Ternopol.
15:04 - Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep de la Toronto: „Nu am mai văzut niciodată o națiune care își susține atât de tare campioana, peste tot în lume”
14:47 - Scriitorul Stephen King despre Trump: „Un sociopat care a încercat să răstoarne democraţia americană”